14 February 2016

FOUNDATION KELUARAN TEMPATAN, ALIFNUR


Zaman sekarang rata-rata boleh dapat foundation, tapi tak banyak jenama keluaran tempatan yang ada di pasaran. Cepat mengaku siapa tak pernah dengar pun makeup jenama tempatan? Sejak kebelakangan ni dah banyak jenama tempatan keluar dekat pasaran cuma tak ramai je yang tahu. Antaranya Foundation ALIFNUR ni yang makin mendapat perhatian daripada pengunna di Malaysia. Kenapa dan apa istimewanya ALIFNUR ni?




ALIFNUR merupakan foundation instant (segera) yang membuatkan kulit muka anda kelihatan flawless dan glowing sekelip mata tanpa dipinta. Diperkayakan dengan dengan Bee Wax,Ascorbic Acid serta Vitamin E yang tinggi untuk menghasilkan kulit muka flawless,glowing serta putih secara sihat. Based foundation ini ialah 'Pink Base' sesuai untuk warna kulit sawo matang ke atas yang kebanyakannya dimiliki oleh orang Melayu.

Antara kelebihan foundation instant ALIFNUR:
Full Coverage!
Menjadikan kulit muka flawless sekelip mata!
Menjadikan kulit muka ‘glowing’ tanpa dipinta
”Jalan mudah”untuk makeup dengan cepat!
Tidak berminyak
ahan selama 12 jam !
Tidak bercapuk
Tidak merekah
Senang di pakai
SPF 30 melindungi kulit dari cahaya matahari.
Menutup parut jerawat,jeragat serta tanda lahir
Memutihkan kulit muka dengan kandungan Vitamin C
Menutup lingkaran hitam bawah mata
Merawat jerawat,jeragat dan lingkaran gelap bawah mata
Sesuai untuk semua jenis kulit
Mudah dicuci
Boleh dibawa solat
Melembapkan kulit wajah
Merawat kulit kusam
Senang di pakai
Kualiti Antarabangsa pada harga mampu milik !
Satu botol tahan 2 bulan bergantung kekerapan penggunaan.



ALIFNUR Foundation juga merupakan foundation instant pertama berasaskan 100% bahan semulajadi dan selamat yang bertujuan memberikan kesan makeup flawless dan glowing sekelip mata. Produk ini juga berfungsi sebagai penambahbaikan dan rawatan kulit. Juga mengandungi kandungan Vitamin E dan C yang tinggi dan foundation anti-kulit kusam.

Foundation in tidak disarankan dipakai lebih daripada 12 jam bagi mengelakkan penyumbatan pada liang pori muka.Kandungan produk adalah dari bahan semulajadi yang selamat pada kulit.



Jadi siapa kata orang kita tak mampu nak menghasilkan makeup. Ramai je yang dah cuba produk ALIFNUR ni dan ramai juga yang telah memberikan feedback positive. Malah foundation ni lebih mudah digunakan untuk orang Islam sebab boleh dibawa solat.


Jadi sesiapa yang berkenan nak mencuba produk ALIFNUR ni bolehlah hubungi no di bawah. Sekali sekali cuba jenama yang baru apa salahnya. Tambahan pula ini jenama tempatan, siapa lagi akan sokong jenama tempatan kalau bukan kita sendiri.

HARGA:
RM60/66 FREE POSTAGE

HARGA PROMOSI:
RM50 FREE POSTAGE ALL
PROMOSI SAH SEHINGGA AKHIR FEBRUARI SAHAJA

CARA ORDER:
WHATSAPP 019 3007112

DETAILS LANJUT:
FANPAGE: Alifnur Cosmetic
INSTAGRAM: @alifnurcosmetic
WEB: www.alifnur.com


10 comments:

  1. nk cakap model ni cantik. oky bye

    ReplyDelete
  2. Kena order?
    Kat Mall/ Watson etc. takde ke?

    ReplyDelete
  3. out go to school is about to rains there's not allow to sign going on but it's still kind of humid and Derma Promedics hot outside so they see Harry deals with the weather change but I am about to head out go to school come back and add to you guys how I feel about me and everything Excel .

    http://masspmmusclegrowth.com/derma-promedics/

    ReplyDelete
  4. Macam mana awak letak iklan nuffnang bley dipamerkan kt header mobile

    ReplyDelete
  5. Macam mana awak letak iklan nuffnang bley dipamerkan kt header mobile

    ReplyDelete
  6. insignificant tribulation now we arm craftsmanship worked well up that several of this guide why Copy Buffett the technique and it I operating with your arms and operating out every day I it really wasn’t providing us a missing all that I want to and I .

    http://masspmmusclegrowth.com/copy-buffett/

    ReplyDelete
  7. of it's too much immoderate it's too focused on flawless estimation subsequently as to KPIs for Push Money App service and bolster last is progressively and the ones that truly matter from service assignment are merged here on page 23 we got cost for each .

    http://masspmmusclegrowth.com/push-money-app/

    ReplyDelete
  8. about using your next think about using your pup to move your leg for I'm back wit come on you've Vimax got a to one okay that's what I did this night lift your chest not nice enough guy open like so then the me thing to this guy and squeeze I know it's hot you just keep okay you got a hold on to them .

    http://masspmmusclegrowth.com/vimax/

    ReplyDelete
  9. this issometimes called the Pareto Principle it's named after this Italian mathematician Alpha Levo IQ an economistwilfredo Pareto and at the time when he was writing about it he estimated that20 percent are the population in Italy at the timetwenty percent of them own eighty percent of the land anypublic relationship .

    http://masspmmusclegrowth.com/alpha-levo-iq/

    ReplyDelete

Thanks for leaving your thoughts, if you wish for a urgent responce, please tweet @miracikcit.