05 February 2013

Anis Athia 22nd Birthday GiveAway

Hye Assalamualaikum..

Kali ni tajuk entry lain dari yang lain kan? Tak pernah-pernah mira join contest sebegini sepanjang berblogging? Kenapa kali ini berbeza?

Sebelum tu, biar mira explain dulu mengenai giveaway ni.


Untuk melayakkan diri menyertai giveaway ni, anda hanya perlu


Follow Blog Anis Athia

Buat entry bertajuk ' 22nd Birthday GiveAway'

Copy banner di atas dan link kan ke entry http://www.anisempoi.com/2012/12/22th-birthday-giveaway.html

Like page https://www.facebook.com/Paisley.Paradise85

Follow blog http://maisyahh25.blogspot.com/


Alright, itulah antara perkara yang wajib untuk melayakkan diri untuk GiveAway ni
Untuk maklumat lebih lanjut bolehlah pergi ke page Anis Athia sendiri.

Ok kembali kepada reason kenapa mira tiba-tiba terbuka hati nak join giveaway ni. Kepada followers yang dah biasa memang dah tahulah kan ini bukan gaya penulisan ataupun gaya membuat entry mira.

So why?

The answer is, tetiba nampak macam menarik je, lagipun mira memang suka baca blog Anis ni. And since Anis pun tak sombong lagilah rasa nak support dia dalam dunia blogging ni.

Actually mira pernah jumpa Anis masa event Astro tahun lepas, yang kelakarnya dia yang tegur dulu. Haha.. Nampak tak yang I ni pemalu? Cehh.. Pemalu la sangat.

So tujuan post ini pun sebab saja-saja je, exception untuk Anis since dia antara blogger yang sangat humble. Mira dah jumpa blogger yang macam-macam ragam, tapi setakat ni Anis yang masih rajin menegur di blog dan tak nampak langsung fake.

Kepada rakan-rakan blogger yang lain ada je lagi yang sama macam Anis, maybe next time mira nak buat blogpost untuk blogger-blogger lain yang macam Anis. But for this time, tetiba buat review tentang blog Anis pulak. 

Anyways, Happy 22nd Birthday Anis Athia, semoga makin berjaya dalam dunia blogging. You have all my support here.

P/s: Masih kekok actually menulis dalam Bahasa Melayu ni. Maaf kalau mira pulak yang nampak fake.


3 comments:

  1. Boleh tahan la pelik. Tapi okay je la mira !
    ◦нê◦нë◦нê◦нë◦нê◦°◦ :p

    ReplyDelete
  2. waa... terharu ;) baru baca entry mira ni..nak nanges pulak..sobs2.. tapi anis suka mira post entry in english.. lagipun english mira memang power. ^_^

    ReplyDelete
  3. Nisa: Hahaha... Gelak.. Orang pun tergelak baca penulisan sendiri

    Anis: Actually mira dah biasa menulis dalam english dari kecik, tak adalah power mana english sebenarnya, hehe

    ReplyDelete

Thanks for leaving your thoughts, if you wish for a urgent responce, please tweet @miracikcit.