18 September 2012

Pencarian Gadis Konfiden Kotex Fresh

Ehem ehem ehem...
Assalamualaikum, ok hari ni nak tebalkan sikit muka, tak pernah2 buat buat macam ni tapi... ummmm...

Main point is nak minta tolong you guys undi saya untuk Pencarian Gadis Konfiden Kotex Fresh.


Apa yang istimewa sangat contest ni?
Well, ini habuannya...


Actually aku tak kejar sangat wang tunai tu, I just wanna go to the 'Boot Camp'.
Why? Sebab aku pernah pergi Kem Kotex yang pertama pernah diadakan dulu dan kem kotex memang sangat menyeronokkan.


Muka budak-budak lagi masa tu, tapi sekarang dah besar sikit, so teringin nak merasa lagi sekali kem ni.

So kepada pengguna-pengguna facebook, minta tolong undi saya untul Gadis Konfiden Kotex Fresh.
Bagaimana?

1. Layari website iKnowMovement


So you guys akan nampak page yang macam ini, klick Go to App


2. Like page iKnowMovement


3. Klik tab undi



4. Then search nama 'MIRA CIKCIT' di kotak carian di bawah gambar ini.


Jadi bila dah nampak gambar aku, just klik dan tekan butang undi.

Dalam gambar ni tak ada butang undi dah sebab seorang hanya boleh undi sekali, so jangan risau, kalau u guys buka ada butang undi tu di sebelah butang tutup.

Anyways, harap u guys sudi-sudilah mengundi saya untuk contest ini.
You guys yang mana berminat pun boleh join sekali.

Thanks! 

...


2 comments:

  1. Salam awak ,

    Saya dah Undi awak dan Follow awak

    Saya pun join jugak :)


    http://azmiraazmira.blogspot.com/2012/09/meminta-bantuan-semua.html

    Hehhe , Sama2 Good Luck ya

    ReplyDelete
  2. Ouh ea ke? Thank you! Good luck to you too okay. :)

    ReplyDelete

Thanks for leaving your thoughts, if you wish for a urgent responce, please tweet @miracikcit.