27 April 2011

End of Semester 2

Assalamualaikum
Believe it or not but I've already finished my semester 2 in UiTM Puncak Perdana. Feels like only yesterday I started semester 2. This semester I learnt a lot of things, a lot bout my studies and a lot about life. I experienced many things and did various kind of work. I had my ups and downs, I laughed, I cried, I quarreled and most of all I'm growing up. It was really hard especially changing things that I'm use to do. I learnt a little bit how to survive life there and I'm hoping next semester I could do much more better than this semester. To all of my friends there, you guys are the best. Sorrylah semester ni aku jadi anti-sosial.
 These are some pictures from this semster



Well, those are some of the flashbacks in semester 2. Before I close this post, I wanna write about my housemate. Semester ni macam untung gila dapat housemate dengan senior, lebih-lebih lagi dengan senior-senior sporting. Siapakah?

Kamaria Hana dan Shinkumi Fatin. Siapa kenal angkat tangan macam saya! Kedua-dua akak ni sangat best dan best gilalah! Blogger yang tak kenal Kamaria Hana ni tak yah jadi blogger la, Harapan Marya Hanya Impian , silalah usya blog dia ea. Kakak ni cantik gila, serious, mula-mula aku jumpa dia aku ingatkan dia species budak yang cantik tapi sombong macam tu. Tapi bila kenal dia sangat2 humble dan baik. I really love talking to her especially about blogs sebab dia dah lama jadi blogger daripada aku. Kak Yaya sangat kemas dan barang-barang dia semuanya teratur, siapa kahwin dengan dia memang untung. Confirm rumah akan bersih sentiasa. Heee... nak cakap lagi sekali la.. Cantik gila lah Kak Yaya! Secondly yang kat sebelah kanan yang pegang buku tuh namanya Kak Fatin. Kalau Kak Yaya lawa, Kak Fatin pulak comel. Kak Fatin ni lagi baik sangat2. Sangat2 baik. Dan dia ni juga suka senyum, kekadang aku pun tergelak tengok gelagat Kak Fatin bila bercerita. Tak tau macam mana nak describe lagi tapi seriously kakak2 senior ni sangat baik dan sporting!

7 comments:

  1. aduai...one thing yang aku suke stalk kat blog kau..!
    style writing!!!:))

    ReplyDelete
  2. Haha.. Kenapa ngan writing aku weh? Klaka sangat ke?

    ReplyDelete
  3. ohh, naseb baik citcik dah balik.
    kalau x kak ya belanje makan..

    :D

    best jugak ada roomate mcm cikcit..
    dapat cite2 pasal blog..
    aww, i x sombong nyah.. ~

    jmpe sem depan.
    teroskan blogging...

    ReplyDelete
  4. iskk.. ruginya balik awal.
    ni yang rasa mcm nak balik puncak balik..
    hehe
    okay, jumpa next sem
    :)

    ReplyDelete
  5. errr dah agak. mesti cikcit kenal the left one. akak tu kan yang kan blog ayeem ayam. wohoooo :O

    *dah balik?

    ReplyDelete
  6. waaa... famousnyla kak yaya ni kan? a'ah, itulah dia

    ReplyDelete
  7. pic last yg best.kak marya mmg sporting

    ReplyDelete

Thanks for leaving your thoughts, if you wish for a urgent responce, please tweet @miracikcit.