03 April 2011

Changing

Yupp.. A new design. Actually I didn't plan it, somehow in a sudden I felt like my last blog looked really messy and messed up just like my head right now. So I changed it into something much simpler and neat. I hope you guys feel the same way as I do. Its not complete a 100% coz I'm still struggling with my assignments. These assignments are really killing me with my unstable mood I feel like I just wanna smack anyone or anything. Huhu.. Ganas kan?
Assignment Ayh agi baru siap separuh ni. Tension gila. Look for yourself betapa strugglenya aku buat yang terbaik

Kat bawah tu dah dekat 5 words aku bukak, buat kerja tak tentu. I'm getting dizzy already. Entah hape aku bebel ni. Inilah kerja aku tiap-tiap pagi sekarang. Siapa yang bagi mesej lepas kol 10 or even call jangan haraplah ada responce dari aku. Sorrylah, I don't have the habit to sleep late and waking up late. Dah terbiasa dari kecik, ayah dulu rotan kalau tido lambat and bangun lambat sampai tak solat subuh. Gila takut ngan ayah dulu sampai jadi macam ni. I wake up around 4am to 6am every morning. 6am to dah paling lewatlah. memang skema gila kan?
Habits are really hard to change.
Actually there's no reason for this post actually, I just felt like I wanted to write something that I want.
Well guys, doakan aku dapat siapkan segala assignments ni on time.
Thanks and Bye!

5 comments:

  1. perhh....dah tukar background..jealousnya...:)
    cantik2...hahaha...

    ReplyDelete
  2. nnt senang2 like blog wa plak la yer..:)

    ReplyDelete
  3. simple but nice.. :)

    woah cikcit busy siot. hehe

    ReplyDelete
  4. HAHA...tapi xdelah sebusy akak degree

    ReplyDelete

Thanks for leaving your thoughts, if you wish for a urgent responce, please tweet @miracikcit.