18 November 2010

My First Post

Well, at last i got my very own blog. sebelum ni pun pena ad blog jgk tp tak berfungsi pun. Blogging is actually not my interest but it won't be a harm doing something different once a while. would it? 
Anyway this is my first post dan aku tak tahu nak tulis apa. Mostly most of you who are reading probably already know me so its a waste just trying to introduce myself.
People say that blogging is fun, but i still can't understand why in their right mind would they say that. So, thats why i'm giving it a try. who knows maybe i'll be addicted to blogging to one day.
For the time being tak ada apa yang aku nak taip lagi kat sini, so just wait for my next post.


Mak aku kata kalau nak senyum tu biar ikhlas.
hehe
Senyuman aku yang paling ikhlas utk korang semua :)

1 comment:

  1. aku rasa senyum adalah bahasa paling universal bagi semua orang, tak terkecuali. jadi apapun yang kita rasakan, mestilah kita senantiasa tersenyum pada orang lain...

    salam kenal dari indonesia..

    ReplyDelete

Thanks for leaving your thoughts, if you wish for a urgent responce, please tweet @miracikcit.